Popkoor Born to Pop

Popkoor Born to Pop

Wanneer

24 juni 2024    
19:45 - 21:45

Popkoor Born to Pop is een van de gebruikers van wijkcentrum de Letterbak in Borne.

Popkoor Born to Pop is een enthousiast, swingend en ambitieus gemengd koor met ongever 25 leden. We zingen overwegend Engelstalige popmuziek, maar ook een aantal Nederlandstalige nummers op ons repetoire staan. We zingen muziek uit de hele periode van de jaren ’70 tot heden. Dat kan van alles zijn: van de Doobie Brothers tot Lady Gaga, van David Bowie tot het Klein Orkest. We zingen meerstemmige nummers, meestal 4-stemmig, soms 6-stemmig. Born to Pop wordt begeleid door een dirigent en een pianist, vaak aangevuld met onze eigen bandleden.
Het popkoor onderscheidt zich door zijn streven naar kwaliteit en zijn repetoirekeuze: een verrassend pop- en rockrepetoire, met daarbij klassiekers, maar ook niet-standaard koornummers. We treden regelmatig op bij diverse gelegenheden, zoals regionale evenementen, korenfestivals en kerstmarkten.

Born to Pop repeteert op maandagavond van 19:45 uur tot 21:45 uur in de Letterbak. Heb je belangstelling om mee te doen, neem dan contact op via secretaris@borntopop.nl. Voor meer informatie: www.borntopop.nl

Datum: Iedere maandagavond
Tijd: van 19:45 uur tot 21:45 uur

Contactgegevens:
secretaris@borntopop.nl

Kijk voor meer informatie op de website van Born to Pop

Kijk hier voor de uitgebreide agenda van de Letterbak

De Letterbak is het wijkcentrum van de wijk Letterveld-Kerkedennen in Borne. De Letterbak wordt beheerd door Wolk: Wijk Organisatie Letterveld Kerkedennen.
Laatst bijgewerkt: 23-11-2023