Wolk Computerhulp

Wolk Computerhulp

Wanneer

19 juli 2024    
13:00 - 15:00

Let op: gewijzigd: u dient vóóraf een afspraak met onze experts te maken. Stuur daarvoor een mail naar info@borneinbeeld.nl en we nemen contact met u op.

Wolk Computerhulp nu wekelijks in de Letterbak

Wilt u meer weten over uw mobiel of computer, of heeft u problemen met uw computerapparatuur of bediening? Kom dan op vrijdagmiddag tussen 13-15 uur langs bij Wolk Computerhulp in de Letterbak. Het is gratis en de koffie staat klaar.

Wijkorganisatie Letterveld-Kerkedennen (Wolk) biedt iedere vrijdagmiddag de mogelijkheid aan inwoners van de wijk om voor hulp bij het gebruiken van hun mobiel of computer aan te kloppen bij een team van deskundigen. Ook bezoekers van buiten de wijk zijn van harte welkom.

Heeft u problemen met uw mobiel of computer? In de Letterbak is er de mogelijkheid om al uw computervragen te stellen. Het kan gaan om een tablet die traag is, een computer die het niet meer goed doet, een programma dat vastloopt, een telefoon die niet meer werkt zoals vroeger, etcetera.

Ook als u moeite hebt met het werken op de computer en u wilt hulp, bijvoorbeeld bij het installeren van een programma of email die niet meer werkt, dan ben u van harte welkom. Ook als u nog weinig of helemaal nooit met de computer heeft gewerkt proberen wij u graag te helpen.

U bent welkom op de vrijdagmiddag tussen 13 en 15 uur. En uiteraard staat er altijd een gratis kopje thee of koffie voor u klaar. Vooraf aanmelden is niet nodig, check wel altijd even de website, want soms valt een bijeenkomst door omstandigheden uit.

Op de foto: bezoekers van Wolk computerhulp krijgen uitleg van de aanwezige deskundigen.

Datum: iedere vrijdagmiddag
Tijd: 13:00-15:00 uur
Locatie: wijkcentrum de Letterbak, Clematishof 6, 7621 CV Borne
Entreeprijs: gratis

Kijk voor meer informatie op de website van Wolk
https://wolk.borneinbeeld.nl/

De Letterbak is het wijkcentrum van Wijkorganisatie Letterveld-Kerkedennen (Wolk)