Repaircafé in wijkcentrum De Letterbak

Op vakantie met defecte spullen hoeft niet want er is weer Repaircafé op zaterdag 13 juli  in wijkcentrum “De Letterbak”, Clematishof 6, van 10 tot 12 uur.

Heeft u een defect apparaat of kapotte kleding en u hoopt dat het nog te herstellen is, breng het dan bij het team van het Repaircafé in wijkcentrum De Letterbak. Vrijwilligers van de wijkvereniging WOLK  ontvangen u vriendelijk en uw reparatie behoeft u niet vooraf aan te melden.

Kijk eventueel voor informatie over het Repaircafé ook op Facebook: https://www.facebook.com/wolk.borne.5

In verband met vakantie is er in augustus geen Repaircafé in wijkcentrum De Letterbak

Tot ziens in de Letterbak

OPROEP:

De toenemende reparatiegevallen in combinatie met beperkte reparatiecapaciteit zorgen ervoor dat het Repaircafé in wijkcentrum De Letterbak op zoek is naar vrijwilligers met 2 rechterhanden en/of kennis van elektra /elektronica. Bent u of kent u iemand die graag anderen helpt neem dan contact op met dhr. Roel Martens, telf 06-36008932 of mail naar letterrepair@gmail.com. Kom ter oriëntatie kijken bij het Repaircafé a.s. zaterdag 9 maart