Repaircafé in wijkcentrum De Letterbak

Bent u de vele regen zat en ook nog apparatuur die het niet doet, dan is er toch goed nieuws: er is weer Repaircafé op zaterdag 8 juni  in wijkcentrum “De Letterbak”, Clematishof 6, van 10 tot 12 uur.

Heeft u een defect apparaat of kapotte kleding en u hoopt dat het nog te herstellen is, breng het dan bij het team van het Repaircafé in wijkcentrum De Letterbak. Vrijwilligers van de wijkvereniging WOLK  ontvangen u vriendelijk en uw reparatie behoeft u niet vooraf aan te melden.

Kijk eventueel voor informatie over het Repaircafé ook op Facebook: https://www.facebook.com/wolk.borne.5

Tot ziens in de Letterbak

OPROEP:

De toenemende reparatiegevallen in combinatie met beperkte reparatiecapaciteit zorgen ervoor dat het Repaircafé in wijkcentrum De Letterbak op zoek is naar vrijwilligers met 2 rechterhanden en/of kennis van elektra /elektronica. Bent u of kent u iemand die graag anderen helpt neem dan contact op met dhr. Roel Martens, telf 06-36008932 of mail naar letterrepair@gmail.com. Kom ter oriëntatie kijken bij het Repaircafé a.s. zaterdag 9 maart