VIDEO Computerhulp in de Letterbak

Let op: gewijzigd: u dient vóóraf een afspraak met onze experts te maken. Stuur daarvoor een mail naar info@borneinbeeld.nl en we nemen contact met u op.

Wil je meer weten over je mobiel of computer? Kom dan op vrijdagmiddag langs bij Wolk computerhulp in de Letterbak.

Wijkcentrum de Letterbak biedt de mogelijkheid aan inwoners van de wijk Letterveld-Kerkedennen om voor hulp bij het gebruiken van hun mobiel of computer aan te kloppen bij een team van deskundigen. Ook bezoekers van buiten de wijk zijn welkom.

Heb je problemen met je mobiel of computer? In de Letterbak is vanaf nu de mogelijkheid al je computervragen te stellen. Het kan gaan om een tablet die traag is, een computer die het niet meer goed doet, een programma dat vastloopt, een telefoon die niet meer werkt zoals vroeger, etc. Ook als u moeite hebt met het werken op de computer en u wilt hulp dan ben u van harte welkom. Ook als u nog weinig of helemaal nooit met de computer heeft gewerkt kunnen wij u proberen te helpen. U bent welkom op de vrijdagmiddag tussen 13 en 15 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. En uiteraard staat er altijd een gratis kopje thee of koffie voor u klaar.

Kijk voor meer informatie op de website van Wijkcentrum de Letterbak

Kijk meer video’s uit Borne

Volg het nieuws uit Borne

Met dank aan wijkcentrum de Letterbak
Een productie van RTV Borne