Wolk computerhulp van start in de Letterbak

Wil je meer weten over je mobiel of computer. Kom dan op vrijdagmiddag langs bij Wolk computerhulp in de Letterbak.

Wijkcentrum Wolk biedt vanaf april de mogelijkheid aan inwoners van de wijk Letterveld-Kerkedennen om voor hulp bij het gebruiken van hun mobiel of computer aan te kloppen bij een team van deskundigen. Ook bezoekers van buiten de wijk zijn welkom.

Heb je problemen met je mobiel of computer? In de Letterbak is vanaf nu de mogelijkheid al je computervragen te stellen. Het kan gaan om een tablet die traag is, een computer die het niet meer goed doet, een programma dat vastloopt, een telefoon die niet meer werkt zoals vroeger, etc. Ook als u moeite hebt met het werken op de computer en u wilt hulp dan ben u van harte welkom. Ook als u nog weinig of helemaal nooit met de computer heeft gewerkt kunnen wij u proberen te helpen. U bent welkom op de vrijdagmiddag tussen 12 en 14 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. En uiteraard staat er altijd een gratis kopje thee of koffie voor u klaar.

Op de foto: de eerste bezoekers van Wolk computerhulp krijgen uitleg.

Kijk voor meer informatie op de website van Wolk

Volg het nieuws uit Borne