Wat vind jij van jouw groene leefomgeving in Borne?

Gemeente Borne laat door Adviesbureau Green Engineers een nieuw groenbeleidsplan maken. Ze gaan dit samen doen met de inwoners en andere belanghebbenden. Tot op heden werkt de gemeente Borne met een groenbeleidsplan uit 2008. Inmiddels zijn verschillende ideeën uit dat plan gerealiseerd. Het beleidsplan past echtere niet meer bij de thema’s die nu spelen, zoals hittestress, biodiversiteit, klimaatadaptatie en belevingskwaliteit.

Wijksessies

Een belangrijk onderdeel bij het maken van het nieuwe plan is het organiseren van wijksessies met de inwoners van Borne, Hertme en Zenderen. Tijdens deze wijksessies gaan de mensen van Green Engineers graag met jou in gesprek over jouw directe leefomgeving. Wat wordt het meest gewaardeerd aan de groene leefomgeving? En wat juist niet? Waar liggen kansen om bij te dragen aan de thema’s als hittestress en klimaatadaptatie? En wat zijn eventuele bedreigingen?

Uitnodiging

In overleg met de dorpsraden en wijkverenigingen zijn de wijksessie gepland. Geïnteresseerden en betrokkenen zijn van harte welkom!

Voor onze wijk, Letterveld /Kerkedennen, is de wijksessie gepland op maandag 25 april, van 18.00 tot 20.00 uur op het groenplein in de Clematishof.

Uw mening doet er toe en kom dus naar de wijksessie!