Herijking MijnBorne2030

Een toekomstvisie van, voor en door de gemeenschap. We waren de 1e in Borne. En nu, 11 jaar laten, gaan we hem opfrissen. Een groep van ongeveer 75 inwoners heeft al veel voorwerk gedaan. Wil jij laten weten of je het eens bent met de voorgestelde wijzigingen? Dit kan op  www.lekkerscherpvanje.nl. Tot 31 maart heb je de tijd om je mening te geven.  In april bieden we ons kompas aan, aan de nieuwe gemeenteraad. De toekomst(visie) is van ons allemaal!

Gisteren 16 maart, op de dag van de gemeenteraadsverkiezingen, begon de campagne. Via verschillende kanalen van o.a. de gemeente en de overige partners van MijnBorne2030 wordt er aandacht aan de herijking MijnBorne2030 besteed. Ook staat Miranda Mulder woensdag op de weekmarkt in Borne. Daarnaast worden er in de komende 2 weken tot 31 maart andere acties opgezet om mensen te informeren over de website en hen te vragen aan te geven of ze eens zijn met de voorgestelde wijzigingen