Repair Café start weer in de Letterbak op 10 oktober

U bent bij het opruimen vast een aantal spullen tegengekomen die kapot zijn, niet meer werken, maar te repareren zijn. Alleen weet u niet hoe dat moet. Daarvoor is er het Repair Café. Elke tweede zaterdag van de maand zitten er van 10-12 uur in Wijkgebouw De Letterbak, Clematishof 6 in Borne een paar handige mensen die bijna overal verstand van hebben. Ze helpen u gratis met advies of repareren zelf. Ook iemand met een naaimachine is aanwezig. Alleen materiaalkosten zijn voor uw rekening, en eventuele consumpties tijdens het wachten. En er staat een potje voor een donatie.

Het Repair Café start op 10 oktober weer, met enige corona-restricties. U moet u wel tevoren aanmelden bij Herman Slag ( 06-37617230, om de toestroom te kunnen reguleren).